trött, så trött...

Ja egentligen behöver jag nog inte skriva nå mer än rubriken idag. Längtar verkligen tills jag får gå och lägga mig före klockan 23 igen. I lördags tog jag nässprayen kl 7, låg och halvslumra med ett litet troll som kröp omkring i sängen i typ 1 timma och sen gick sambon upp med henne och jag låg kvar--- till kl 10. Då mutade sambon mig med kaffe och pussar från både han och trollet så då kunde jag inte låta bli att stiga upp :-D Men jag kunde lätt ha legat kvar i sängen en lång stund till.
Samtidigt är det så jobbigt för jag drömmer massor och riktigt skumma drömmar. Typ som när jag var gravid, då drömde jag också massor med konstiga saker. Och oftast är det då jag vaknat till där på morgonkvisten och somnar om som jag drömmer mest.
 
Det hjälper inte heller att jag vet att den här veckan inte alls är nådig på jobbet. Har massor att göra samtidigt som motivationen inte riktigt är på topp, rätt dålig kombination faktiskt.
 
Ja ja, imorgon är det blodprov som gäller på morgonen och sen ringer de förhoppningsvis redan på onsdag från kliniken och berättar hur vi ska lägga upp det framöver. Hoppas på sprutstart redan i veckan för då går det som planlagt :-)
 
For now..