smygstickaren

I helgen lyckades vi vara borta både lördag och söndag när det var dags för sprutor så jag hade förberett sprutorna och tagit med mig. Så halv åtta båda kvällarna smet jag iväg och satt på toaletten och stack mig. Kände mig som värsta missbrukaren som sitter och smygsticker sig inne på en toalett :-P Fördelen med att ha varit borta två kvällar på raken är ju att jag har varit tvungen att göra allting ganska snabbt så jag har inte kunnat sitta och tveka. Jag har bara tagit tag i huden stuckit in nålen och sen sprutat in (insprutningen sker dock långsamt för annars svider det som satan) och det har inte gjort nå ont alls. Efteråt så har det svidit lite lite men inte så att det stör. Herregud, man börjar ju bli en mästare med nålar nu :-P

Imorgon är det då dags för ultraljud igen och jag måste ju erkänna att jag är lite nervös för hur det kommer att se ut. Tänk om de inte växt till sig som de ska trots att jag fått förhöjd dos. Undra om de höjer den ännu mer då och att jag får spruta en stund till. Äh, nu ska jag inte fundera på det utan vänta med mina analyseringar till efter ultrljudet imorgon.

 

Sen måste jag bara säga grattis till graviditeten till en blogg jag följer, www.pavagmottre.blogspot.se som efter flera år med försök och flera ivf-försök äntligen fått ett plus på stickan. Håller tummarna för att allt går som det ska.

 

Hoppas ni alla får en bra start på veckan..

For now..