Pergotime

Avslutade för ett tag sen min andra kur med pergotime, denna gång en dubbelkur. Läkaren hade höga förhoppningar att det skulle fungera då livmoderhals,tapp och allt ser bra ut. Att det stora problemet är ägglossningen. Yes, überpositiva gick vi ut därifrån, åt provera för att få mens, fick mens, åt dubbelkuren med pergotime och har sedan förra söndagen tagit ett ÄL-test varje morgon men ingen jävla glad gubbe dyker ju upp. Jag blir så himla ledsen och besviken på att det inte fungerar. Varför kan det inte fungera för oss, det känns som att det fungerar för alla utom oss (jag vet att det inte är så men det känns så).
På onsdag ska jag upp tll sjukhuset för att lämna blodprov (progestoron) för att se om det blev någon ägglossning. För tillfället så känns det som att det där blodprovet kommer att visa sig vara negativt.

Läkaren sa att vi kunde testa dubbelkur 2 gånger och annars så blir det kontakt med fertilitetskliniken. Känns skönt att ha en plan men jag vill ju att det ska fungera NU!
Jag blev så himla ledsen när jag såg att det inte var någon glad gubbe på stickan i morse. Sen när sambon vaknade och frågade varför jag såg sur ut så sa jag att jag var sur och ledsen för att det inte fungerar och då blev han tvärtyst och småirriterad. Jag vet att han försöker men jag vet även att han blir less på mig också och att jag blir sur över det här. Jag tror inte att han kan förstå vilket nederlag det är varje gång testet är negativt. Jag önskar bara att han kunde hålla det för sig själv, stryka mig på armen och säga det löser sig. Mer än så begär jag inte. Eller bara en kram utan ett enda ord. Han kan väl iaf låtsas och så kan han vara sur för sig själv.

Efetrsom att det är midsommar i helgen och folk inte har nå mer vett än att överanalysera ifall man inte dricker så har jag myglat nästan hela helgen. Det är ju ingen fara att dricka efetrsom att jag inte har ÄL just nu men det känns som bättre att inte dricka. Jag har alkoholfritt rosévin i en riktig flaska och alkoholfritt öl som jag häller upp i glas. Sen har jag druckit nån enstaka öl mellan varven när jag blivit bjuden. Känns bättre för mig att hålla det på en låg nivå samtidigt som jag i ren förbannelse över att det här inte fungerar bara vill hälla i mig. Men mer vett än så har jag faktiskt....

Förutom dessa stunder så njuter jag verkligen av en ledig helg tillsammans med sambo och vänner.

Nej nu ska jag gå och hälla upp ett glas alkoholfritt rosévin och socialisera med de andra.

Glad midsommar och håll tummarna för mig om att den där jävla gubben dyker upp med ett fett jävla smile imorgon!!!!!

For now..