Uppdatering om E

Har blivit lite mindre tid framför datorn så här i semestertider och dagar med strålande sol men tänkte få gjort ett ikväll och då tänkte jag skriva lite mer om E, efter 2 inlägg med massa ekonomiprat :-) Men först vill jag bara säga att jag självklart förstår att vården måste göra prioriteringar och att jag kanske var lite för taggad när jag skrev förra inlägget. Det var en dålig jämförelse av mig och jag ber om ursäkt om någon av er tyckte det var dumt skrivet och tog illa vid sig.
 
 
Älskar att se hur mycket min dotter utvecklas för varje dag som går, även sambon nämnde idag att han tycker att hon växer på mentalt och på längden för varje dag som går. Hon är en tjej som surrar mest hela tiden och det är så roligt att se och höra henne. Prata i telefon är grymt kul och det spelar ingen roll om det är fjärrkontrollen eller en pusselbit som får agera mobil, man kan prata i den ändå :-D Annars så är det mest djur som hon härmar och det är allt från hund, kossa och gris till apa, uggla och elefant. Hon läser gärna sina böcker och kan då sitta still ett tag i alla fall, är ofta full fart annars. Viktigt är dock att boken är rätt väg, den vänds rätt om man ger henne den fel väg.
Musik är ett stort intresse och vi dansar och sjunger hela dagarna och det spelar ingen större roll om det imse vimse spindel eller Justin Timberlakes nya - hör hon musik så börjar kroppen röra på sig. I lördags hade vi dans till AC/DC på hög volym.
Ungen brås på sin mamma och älskar skor :-D Varje dag hämtar hon skor och ska ha på sig dem, om det så är bara för att gå omkring med dem inne så gör hon det. Sen är hon fullt medveten om vilka som är hennes, mammas och pappas för hon hämtar våra också när hon tycker att vi ska gå ut. Mammas lilla sötrumpa <3
 
Dagarna just nu spenderas mest utomhus och gärna vid nå vatten, då är min dotter som lyckligast.
 
En kort uppdatering om mig själv då...
Har ätit provera sedan i fredags och började med suprecur i måndags. Jag mår än så länge rätt bra, har börjat få lite ömma äggstockar och speciellt på höger sida samt att jag blir lite trött av suprecuren. Sen är det inte speciellt kul att läsa vilka biverkningar man kan få av båda dessa läkemedel och speciellt inte de som typ 1 av 10 får för de får typ jag :-)
Det känns skönt att vara igång i alla fall och så får vi se hur det går.
 
For now..