VUL & planering

Igår var det då dags för VUL och jag blev så himla glad när jag såg att det var "min" sköterska som skulle göra ultraljudet och så hade hon även en elev med sig också. När vi satte oss i rummet så sitter hon och tittar på dataskärmen och funderar och så säger hon att visst har vi setts förut. Ja då säger jag, vi har hängt flera gånger under mina 6 pergotimekurer :-)
 
När jag ligger där och bresar med benen och hon får upp första bilden så säger hon - åh, vad fint! Varpå hon börjar skratta och säger förlåt, man blir lite nördig i det här jobbet. Alltså jag älskar att hon bara säger en sån sak så spontant, det blev en bra start på dagen :-D
Slemhinnan såg ju som sagt bra ut, den var på 8,3 och ska vara typ 11 vid en insättning och sen när hon kollade på äggstockarna så var båda fulla med folliklar. Inte för att det spelar någon roll eftersom att vi ska göra en insättning men det är ju kul att kroppen reagerar positivt på hormonerna.
 
På eftermiddagen så ringde kliniken och gav mig planen inför fortsättningen, ska fortsätta med hormoner och imorgon börjar med de "underbara" lutinustabletterna - bara införskaffa i ett gäng med trosskydd då för de är ju inte roliga de där tabletterna. Men vad gör man inte.. Sen nästa vecka så är det dags för insättning och så hux flux är vi förhoppningsvis gravida. Så jäkla sjukt och galet att det är så nära, vad verkligt det blev.
 
Nu är det ju så att jag vet att några av er som läser bloggen ibland vet vem jag är även utanför bloggen och vi känner samma folk och det är ju så att vi inte är offentliga med detta så det skulle uppskattas om ni håller detta för er själva. Vi är rätt mycket mer öppna med detta den här gången och mina föräldrar vet till exempel om det för att det ska passa E så vi inte behöver ha med henne samt att det finns flera vänner som vet men det är ändå inte riktigt offentligt. Ni får absolut prata med mig eller sambon om detta men inte någon annan, inte än <3
 
Nu ska jag förbereda lunch för min dotter som ligger och sover och kanske ska jag ta på mig en BH och byta från pyjamas till nå vanliga kläder.
 
Puss på er!
 
For now..