Vecka 39 och grymt besök

Idag har jag haft turen att få luncha med en av mina grymma tjejer. Det  är ju egentligen skrämmande att vi bor 45 minuter ifrån varandra och vi har inte träffats förrän nu, men man har väl nog med sitt så det är inte så lätt att få till. Men idag så kom i alla fall hon och hennes lilla kille förbi och åt lunch med mig, riktigt roligt :-) Sen är det ju väldigt kul att få träffa någon som man har delat så mycket med i textform över internet i över 2 år. Det känns ju som att man känner varandra och på ett sätt så gör man ju det.
De stannade i några timmar och åt, lekte och surrade, väldigt trevligt <3
 
Annars så tror jag inte att jag riktigt har kommit in i att jag inte ska jobba nå mer, känns som att det är helg - en rätt lång helg dock :-D Men det är väldigt skönt att inte behöva stiga upp mornarna för jag sover inte speciellt bra på nätterna nu. I förrgårnatt mådde jag illa från det att jag la mig och i natt kändes det som att Fisen höll på att borra ner huvudet rejält, vilket inte är så konstigt egentligen men det var inte skönt. Sen har jag vaknat varannan timme i natt så när sambon for på jobbet i morse var det riktigt skönt att kunna ligga kvar och halvsova tills jag ides gå upp och sen ta dagen som den kommer.
 
Jag har just nu en liten Fis i magen som inte är så liten längre och som gillar att göra sig påmind lite nu och då under dygnets alla timmar. Vissa gånger är det mysigt men ibland blir jag nästan lite tokig på henne, speciellt när jag inte får sova. Eller som nu.. gaahh.  din lilla skitunge :-D Ha ha.. fast det är väl bra att hon förbereder sig för att komma ut, även om jag tror att det är ett tag kvar ;-P BF om 2 veckor idag men jag tror ju som sagt att hon kommer sent, eller jag trodde det fram till nu.... Ska hon fortsätta borra ner huvudet så här varje dag så kommer hon nog tidigare. Hon kommer när hon kommer för ut, det ska hon på ett eller annat sätt :-D
Jag har i alla fall typ packat klart BB-väskan, jag hittade nå kläder till mig själv som jag slängde ner och så får det bli bra med det. Spelar inte så stor roll bara jag har nått som täcker rumpan när vi ska hem från BB :-)
 
Just det ja, bara hon inte kommer innan helgen för vi ska ta kort i helgen :-D En vi känner som är fotograf ska ta en massa fina bilder på mig och sambon i helgen med fokus på magen så Fisen får gärna stanna inne till efter helgen åtminstone. Vi ska vara utomhus så det blir inga traditionella bilder - vilket jag gillar.
 
Nu har min halvsjuka sambo gjort middag till sin jättegravida flickvän så det är nog bäst att jag lyfter rumpan från soffan..
 
 
For now..