Blodprov, sprutor och inskolning

Igår var det dags för blodprov igen och nu när pappan börjat jobba igen fick E följa med men jag tänkte i alla fall så långt att jag tog med vagnen (höll dock på att glömma den) så jag kunde spänna fast henne. Hon var rätt nyfiken och satt faktiskt still i vagnen och pratade och sen när sköterskan skulle sticka mig vart hon jättenyfiken :-) Lika fort som vanligt var det gjort och kliniken har då inte hört av sig idag heller så då är det bara att fortsätta som vanligt med sprutorna. De hör nämligen bara av sig om det skulle vara att jag behövde ändra doseringen på sprutorna.
 
Annars så var det E´s första dag på förskolan igår, helt galet att hon blivit så stor <3 Det gick i alla fall hur bra som helst och så fort vi tagit av skorna gick hon och lekte och ägnade mig knappt en tanke under tiden som vi var där. Jag satt bredvid en annan mamma i en soffa och E gick och satte sig bredvid henne till och med :-D Lika bra gick det idag också och jag känner på mig att det här kommer att gå jättebra. Jag är minst lika taggad som E att hon ska få börja på förskolan och jag känner verkligen att jag gjorde rätt val när jag valde den här förskolan istället för den som låg närmast. I våras så gjorde jag och E studiebesök på olika förskolor då jag kände att jag inte riktigt hade koll på förskolorna i vårat område.
Jag undrar hur det kommer att kännas den dagen jag ska lämna henne där helt själv för första gången och i en hel dag och sen själv fara och jobba <3 Idag så känner jag inte att jag tycker att det är jobbigt att hon ska börja förskolan, vilket jag vet att många gör (väldigt förståeligt) utan jag känner mig rätt tillfreds med det.
 
Upptäckte ett snyggt blåmärke på magen idag. Ha ha.. det är tur att bikinisäsongen är förbi :-) Råkade pricka en blodådra när jag tog sprutan igår, det ju blödde lite men sen tänkte jag inget mer på det. Har ju prickat blodådror förr men aldrig fått ett blåmärke så här.
 
På torsdag är det VUL men sen ringer nog kliniken inte förrän på fredag och då får vi veta hur det ser ut och när (om) under nästa vecka som det blir plock och insättning. Alltså, jag kan vara ruvare nästa vecka - galet vad verkligt det blev helt plötsligt.  
 
For now..