Babyshower

Jag måste ju bara skriva och berätta om min lördag :-D Jag hoppade i myskläder efter att jag och sambon varit på hans systerdotters kalas då vi skulle till nå kompisar på glöggmys. Jag brukar i vanliga fall åka dit i mina pyjamasbyxor bara för att de är så sköna och jag kan se ut hur som helst där men jag hade fått en mammamysklänning av syrran som jag tog på mig istället - galet skön by the way. Och det var väl tur att jag tog klänningen för när jag kom dit och kliver in i köket så står ett gäng av mina vänner och överaskar mig med en babyshower. Jag, kontrollmänniskan nummer 1 står som ett fån och bara stirrar på dem och förstår ingenting.
Jag tror att de var mest nöjd över att jag inte hade förstått något, jag har nämligen en tendens att lista ut överraskningar och presenter, alltså utan att egentligen försöka. Bara 10 minuter innan vi åkte frågade jag faktiskt sambon om han trodde att hon vi skulle till räknade med att jag skulle anordna en babyshower till henne. Hon ska ha sitt andra barn 1 månad innan mig nämligen. Bara det att jag just frågar om detta samma dag är ju helt galet :-)
 
Hur som helst så hade alla bakat en massa gott, de hade ordnat lekar och massor med fina presenter och jag var mest lyrisk hela kvällen. Jag hade verkligen inte räknat med att de skulle ordna något sådant för mig och jag känner mig så oerhört lyckligt lottad och älskad <3
 
Presenterna jag fick var helt underbara och som de känner mig, mycket gick nämligen i ett djuriskt tema :-D Jag älskar leopard och ja, de flesta djurmönster och flera av presenterna gick i det temat. Sambon var inte lika imponerad över djurmönsterna men väldigt glad över presenterna. Ha ha.. som han valt fel tjej ;-P  Och flera nyttiga presenter var det också, nässug, blöjor, salvor, tvättservetter osv....
Bara av att jag sitter och tänker på allt de gjorde för mig och gav mig, så mycket de planerat och hållit hemligt för mig så blir jag så rörd och glad.
 
De skrev också lappar med när de tror att Fisen kommer, vikt, cm, hår- och ögonfärg och den som kommer närmast får en middag av mig :-D Sen hade de gjort lappar där de fyllde i en massa fina tankar till Fisen som ska sparas till en dag då hon själv kan läsa dem.
 
Jag önskar att ni allihopa hade kunnat vara med och se hur fint de gjort för mig för jag kan inte förklara det nog bra. En sak kan jag säga i alla fall och det är att jag känner mig så oerhört älskad och är otroligt glad att Fisen kommer att ha så många fina människor runt omkring sig.
 
For now..