hemsk natt - bra dag

I natt har jag fått två njurstensanfall och jag trodde jag skulle dö, första vid 23 tiden och andra redan vid 02. Kom i alla fall till ett nytt knep i natt och det är att halvsitta/halvligga i sängen efter att jag tagit smärtstillande. Märkte att det gjorde mycket ondare att ligga ner helt än om jag bullade upp med kuddar och typ sittligger. Gör fortfarande ont innan smärtlindringen börjar verka men det underlättar lite att inte ligga ner, då vet jag det till nästa gång.
 
Förutom en kass natt med lite sömn har det faktiskt gått ganska bra idag. Jag har inte haft Seabanden sen i gårkväll och har inte mått illa på hela dagen. En stund mitt på dan börja jag känna lite men en macka löste det snabbt. Har inte haft ont i ryggen heller på hela dagen förrän jag slutade och började cykla hemåt. Så jag som tänkte att jag kanske skulle försöka vara lite effektiv ikväll ligger nu i soffan med vetekudden bakom ryggen och tycker lite synd om mig själv.
 
Känns lite jobbigt faktiskt att måsta ligga i soffan varje kväll och inte orka dammsuga ens och som det behövs. Förstå mig rätt, jag ligger gärna i soffan och myser och ser en film eller dumtittar på tv.. men inte varje kväll, då har det mysiga försvunnit för längesen. Och jag har inte hälsat på nån senaste tiden heller eller träffat nån kompis på stan och det är också ovanligt för att vara jag. Känns som att jag låst in mig och bara ligger i soffan nu för tiden. Jag hoppas verkligen att jag blir bättre snart så jag kan börja träffa människor igen. Som tur är så har jag semester snart och då ska jag INTE bo i soffan. Ska bara sova lite längre på mornarna :-D
 
Gillar inte när jag blir så här negativ, för det är ju för något positivt som jag mår som jag mår.
 
 
For now...