fortsättning följer!

Pratat med barnmorskan och odlingen på urinprovet hade kommit.  Det visar sig att jag har urinvägsinfektion samt kvar e-colibakterien. De hade kollat om bakterierna var resistenta mot antibiotikan jag tar men nej inte det så läkaren tyckte att jag skulle fortsätta med samma och hoppas att det blir bättre. Om jag får feber eller mer ont så ska jag åka in till akuten och då ska jag på en gång åka till den som ligger längre bort för där finns det specialister.  
 
Att jag har rödare flytningar beror på att livmodern retar men det betyder inte att den stöter bort Fisen. Frågade även om det är på grund av urinvägsinfektionen som jag har så ont i livmodern och det är det. Tydligen kan man få mensvärksliknande smärtor eller värk som kan misstolkas för förvärkar/sammandragningar om man gått långt i graviditeten. Så jag tror att jag kan känna mig lugn :-) 
 
Idag skulle jag luncha med en tjejkompis men det slutade med att det kom 3 snygga tjejer och deras tillsammans 5 småtjejer :-) ville aldrig sluta luncha ♥ 
Tack för lunchen tjejer! 
 
Nu blir det paus från bloggen över helgen för ikväll är det tjejmiddag och lör-sön blir det båt. Trevlig helg allihopa!  
 
For now.. 
 
Ps. Å. - förlåt för att jag ljög för dig, flera gånger ;-)