Livet går vidare i full fart

Ja jösses vad fröken här hemma har energi, det är tur att det börjar bli varmt så man bara kan öppna dörren och gå ut redan från morgon. Men hon är ju "rolig" också för när vi är borta eller har besök så struntar hon nästan fullständigt i vad jag gör eller vart jag är men när vi är ensam hemma... *suck* hon är på mig och försöker typ krypa tillbaka in i mig känns det som. Jag kan typ knappt gå 2 steg bort utan att hon typ skriker/grinar och när man då tittar på henne och frågar vad det är skrattar hon, snacka värsta dr Jekyll och Mr Hyde :-D Det är tur att hon är söt, vissa dagar mindre än andra men alltid söt ;-)
 
Känner att jag måste ta tag i det här med träning och godis och nyttigare mat och så vidare och så vidare men det finns ju så mycket gott här i världen. Ha ha.. får satsa på att komma igång med träningen ännu mer istället :-D
 
Nä alltså jag har typ tomt i hjärnan på saker att skriva så det känns som att jag bara sitter och ordbajsar för att få till en rad eller två. Vi hörs en annan dag då ja kanske har nå mer/bättre att skriva om.
 
For now..